Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://aek.mk/WebProstor/irc2017a.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Соопштенија

Четврток, 23 Февруари 2017

Продолжен рок за достава на коментари во…

Поради иницирани барања за продолжување на рокот за поднесување на коментари по Правилникот за мерење на параметрите за квалитет на јавните електронски комуникациски услуги, во насока на негово подобрување рокот...

Повеќе...

Соопштенија

Среда, 15 Февруари 2017

Радиоаматерски испит

Почитувани,Ве известуваме дека на ден 22.02.2017 година (среда) со почеток во 15 часот во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр.21 ќе се одржи радиоаматерски испит.

Повеќе...

Јавна расправа

Понеделник, 13 Февруари 2017

Јавна расправа по Предлог упатство за фо…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации, отвора јавна расправа по: ·          Предлог Упатство за формата, содржината и начинот на доставување на Извештај за вкупен годишен приход на оператор остварен со употреба...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 07 Февруари 2017

Коментари и одговори на коментари по јав…

Во врска со објавената Јавна расправа на ден 04.11.2016 година за Предлог за измена на „ПЛАН ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА РАДИОФРЕКВЕНЦИИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“, во прилог ги објавуваме доставените...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 07 Февруари 2017

Коментари по однос на Јавната расправа з…

Во врска со објавената Јавна расправа за Третата анализа на пазар за Физички пристап до мрежна инфраструктура (целосен и поделен разврзан пристап) на фиксна локација и четврта анализа на пазар за...

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 07 Февруари 2017

Предлог Одлука за измена на Одлука за ут…

Почитувани,Агенцијата за електронски комуникации ја објавува на јавна расправа Предлог Одлуката за измена на Одлука за утврдување на релевантни пазари подлежни на претходна регулација. Јавната расправа ќе започне на 07.02.2017...

Повеќе...

Соопштенија

Понеделник, 06 Февруари 2017

Коментари и одговори на коментари по јав…

Во врска со објавената Јавна расправа на ден 07.12.2016 година за предложена измена на одобренија за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба, во прилог ги објавуваме доставените коментари и ставот...

Повеќе...

Соопштенија

Понеделник, 06 Февруари 2017

Коментари по отворената јавна расправа з…

По отворената јавна расправа за Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за пристап и користење на специфични мрежни средства и Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за обезбедување...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на