Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Известување за одржување на испити за аматерски радиооператори

Почитувани,

Ве известуваме дека овој месец ќе се одржат два испити за аматерски радиооператори:

  • на 20.12.2018 година со почеток во 10 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации на Кеј Димитар Влахов бр.21 во Скопје и
  • на 24.12.2018 година со почеток во 11:30 часот во ОУ Ванчо Прке во Штип .

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на