Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Втор јавен состанок на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година

Дополнителни информации

    Датум од: Среда, 29 Ноември 2017 Почеток во: 09:30 Датум до: Среда, 29 Ноември 2017 Завршува во: 15:00 Локација: Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на