Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Јавен состанок на АЕК

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува да присуствувате на I Jавен состанок за 2017 година што ќе се одржи на 20 Јули  2017 година  со почеток во 10:00 часот во Административната зграда на АЕК – Бизнис сала, VI кат (адреса: Kеј Димитар Влахов бр. 21, Скопје).

Агенцијата за електронски комуникации, по принципот на своето транспарентно работење, овие состаноци ги организира со цел да им се овозможи на сите заинтересирани страни да се информираат и запознаат со превземените активности, мерки и дејности за оваа година како и стратегијата и плановите за развој и делување во наредниот период. Главна тема на овој состанок  е МКД-ЦИРТ. Би ни било од особено значење доколку и Вие како значаен субјект на пазарот за електронски комуникации, со свои претставници присуствувате на овој состанок и дадете придонес во унапредување на работата на Агенцијата и за наша заедничка соработка.

Во прилог Ви доставуваме формуалар за регистрација кој треба да го пополните и доставите до АЕК најдоцна до 19 Јули   2017 година на следната е-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Дополнителни информации

    Датум од: Четврток, 20 Јули 2017 Почеток во: 09:30 Датум до: Четврток, 20 Јули 2017 Завршува во: 14:00 Локација: Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на