Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга
Logo
Испечатете ја страната

Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга

Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга и Коментари и одговор на коментарите по јавната расправа

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Петок, 12 Декември 2014 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.