Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Правилник за начинот на пресметка на годишниот надоместок за користење на радиофреквенции
Logo
Испечатете ја страната

Правилник за начинот на пресметка на годишниот надоместок за користење на радиофреквенции

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Понеделник, 27 Октомври 2014 Службен весник: 161/14 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.