Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aek.mk/WebProstor/naslovna_slajdovi/baner_2js2017-1.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Настани

Четврток, 15 Март 2018

2nd Meeting of the Regulatory Authoritie…

2nd Meeting of the Regulatory Authorities and Institutions from SEE responsible for implementation and enforcement of the Directive 2014/53/EU 15-16 May 2018, Ohrid, Republic of Macedonia  

Повеќе...

Настани

Четврток, 15 Март 2018

International Regulatory Conference 2018

International Regulatory Conference 2018 15-16 May 2018, Ohrid, Republic of Macedonia    

Повеќе...

Јавна расправа

Понеделник, 12 Март 2018

Јавна расправа за MSS CGC Инмарсат

Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) во согласност со нејзините надлежности, а согласно Законот за електронски комуникации („Службен весник на РМ” бр. 39/14, 188/14, 44/15, 193/15, 11/18 и 21/18), објавува јавна...

Повеќе...

Соопштенија

Четврток, 08 Март 2018

Учество на АЕК на состанокот на ВЕRЕС (В…

Агенцијата за електронски комуникации претставувана од Директорот, Г-н Сашо Димитријоски, активно учествува на состанокот на ВЕRЕС (Воdу оf European Regulators for Еlectronic Communications) што се одржува оваа работна недела во...

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 06 Март 2018

Јавна расправа по Нацрт документот за “А…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува на јавна расправа Нацрт документот за “Анализа на пазар за завршување на СМС пораки во јавни мобилни комуникациски мрежи’’. Јавната расправа ќе започне на...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 20 Февруари 2018

Потпишан меморандум за соработка меѓу MK…

Почитувани, Ве информираме дека денес на 20.02.2018 беше потпишан Меморандум за соработка меѓу Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти (MKD-CIRT), како дел од Агенцијата за електронски комуникации на Република...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на