Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aek.mk/WebProstor/irc2017a.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Состаноци

Петок, 13 Октомври 2017

Состанок по јавната расправа за Правилни…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации ве поканува на состанок по јавната расправа за Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за видот и содржибата на податоците и информациите за општите...

Повеќе...

Настани

Среда, 27 Септември 2017

Настани во склоп на Европскиот месец на…

По повод 5 годишнината на Европскиот месец за сајбер безбедност, во октомври, Т&П Консалтинг во соработка со МАСИТ, Пиперевски и Соработници, ПЕ2020 и Воената Академија ќе организира три настани за...

Повеќе...

Соопштенија

Петок, 25 Август 2017

Радиоаматерски испит

Почитувани,Ве известуваме дека на 31.08.2017 година со почеток во 14 часот ќе се одржи радиоаматерски испит во просториите на Агенцијата за електронски комуникации на адреса Кеј Димитар Влахов бр. 21...

Повеќе...

Состаноци

Вторник, 22 Август 2017

Состанок по јавна расправа за предложена…

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба објавена на...

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 01 Август 2017

Јавна расправа за измените на Правилнико…

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа измените на Правилникот за видот и содржината на податоците и информациите за општите услови во однос на пристапот и користењето на...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на