Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

International Regulatory Conference 2017 / Меѓународна регулаторна конференција 2017

From May 24, 2017 10:00 until May 26, 2017 16:00
Hits: 142

More informations and registration for the event coming soon!

Наскоро повеќе информации и регистрација за улество на настанот!

irc2017

 

 

 

 

 

Agency for electronic communications

Kay Dimitar Vlahov 21, 1000 Skopje,
Republic of Macedonia

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611Најави се или Регистрирај се