Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aek.mk/WebProstor/naslovna_slajdovi/front_irc2015_en1.jpglink
« »

What's new at AEC

Prev Next

Јавна расправа

Tuesday, 06 October 2015

Јавна расправа по Нацрт Документот за ан…

Почитувани,Агенцијата за електронски комуникации започнува јавна расправа по Нацрт Документот за анализа на малопродажен пазар за минимален пакет на изнајмени линии. Јавната расправа ќе трае заклучно со 06.11.2015 год до...

Read more

Јавна расправа

Tuesday, 29 September 2015

Објава на Предлог Годишна програма за ра…

Агенцијата за електронски комуникации отвара јавна расправа по Предлог Годишната програма за работа на Агенцијата за електронски комуникации за 2016 година. Се повикуваат сите заинтересирани субјекти да ги достават своите...

Read more

Соопштенија

Tuesday, 29 September 2015

Испит за радиоаматерски оператори

Почитувани, Ве известуваме дека на 14.10.2015 година во 10:30 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации, ќе се одржи испит за радиоаматерски оператори.

Read more

Соопштенија

Friday, 25 September 2015

Соопштение

Почитувани корисници, Агенцијата за електронски комуникации ве известува дека Вип оператор и Оне доставија до нас известување во врска со претплатничките договори кои ќе се склучуваат со корисниците после 01.10.2015 година...

Read more

Квартални извештаи за анализа на пазар

Thursday, 17 September 2015

Извештај за развој на пазарот за Q1 2015…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува документот „Извештај за развој на пазарот за Q1 2015 година“.

Read more

Годишни извештаи за анализа на пазар

Thursday, 17 September 2015

Годишен извештај за развој на пазарот на…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува документот „Годишен извештај за развој на пазарот на електронски комуникации во РМ за 2014 година“

Read more

Agency for electronic communications

Kay Dimitar Vlahov 21, 1000 Skopje,
Republic of Macedonia

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611Најави се или Регистрирај се